Tamara

 

 • webdesign
 • grafisch ontwerp
 • enthousiaste creatieveling
 • luisterend oor

Hallo, ik ben Tamara Lambrechts

Enthousiast, leergierig, spontaan, luisterend oor en geduldig. Wel, dat is kort samengevat.

Na een aantal jaren als medische secretaresse te hebben gewerkt, heb ik bewust gekozen om vanuit thuis uit te werken als creatief visueel assistent. Ik help ondernemers bij de creatieve kant van hun onderneming.

Ik ben iemand die graag bijleert en openstaat om nieuwe dingen te ontdekken. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook heel belangrijk voor mij. Mijn keuze richt ik op ondernemers die werken als coach. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan groeien zodat je nog meer uit het leven kunt halen.

Van thuis uit werken is een bewuste keuze. Zo bepaal ik mijn werkuren en planning. Dit geeft samen een evenwichtige balans tussen energie en rust.

Je wil graag een website die jouw identiteit weergeeft. Waarop je in één oogopslag kunt zien wat jij te bieden hebt. Dat je alleen maar met jouw lievelingsklanten samenwerkt. Dat klinkt als muziek in de oren toch? De vraag is alleen hoe begin je hieraan?

In zo’n geval help ik je graag! Door mijn hoogsensitiviteit voel ik aan wat jij wil vertellen, wat jou uniek maakt. Mijn creativiteit zorgt ervoor dat ik dit kan vertalen in woord en beeld. Ik zorg ervoor dat jouw potentiële klanten nieuwsgierig worden en vertrouwen krijgen zodat zij sneller klant worden. Kortom een website met uitstraling, persoonlijkheid en karakter.

 

 

Tamara Lambrechts

Een logo is zoveel meer dan enkel een afbeelding of een bedrijfsnaam.

Het is je uithangbord. Je logo weerspiegelt wie jij bent, jouw visie, missie en doelgroep.

Het is iets herkenbaar, uniek en tijdloos. Het dient om de juiste boodschap over te brengen. Een logo is onderdeel van je huisstijl. Je ziet telkens je huisstijl terug op je website, visitekaartje, flyer en misschien zelfs op een t-shirt of een vlag.

Samen bedenken we de perfecte uitstraling van jouw onderneming. Wat maakt jou zo uniek? Hoe sluit jij aan bij de wensen van jouw doelgroep? Deze vragen geven inzicht om tot een uniek ontwerp te komen.

Geef met je huisstijl je persoonlijkheid en passie weer en laat een onuitwisbare indruk achter!

lichtblauwe geometrische vogel
Een sterke creatieve geest met een grote portie inlevingsvermogen en goed luisterend oor om een persoonlijk en authentiek ontwerp te maken.
Ik laat jouw doelpubliek zien wie je écht bent en waar jouw onderneming voor staat

Mijn aanbod voor jou

Coaches helpen ontzorgen, zodat zij (weer) rust en ruimte ervaren om voor zichzelf te zorgen en te doen wat zij écht leuk vinden. Als er iets is dat ik heb geleerd dan is dat zelfzorg top prioriteit is.

Ik geloof in een wereld waarin iedere ondernemer de ruimte kan ervaren om alleen datgene te doen wat hen blij en gelukkig maakt, haar/zijn talenten en passie volledig te kunnen benutten.

 

 • Webdesign
  • Van 1 pagina tot een hele waaier die weerspiegelt wat jouw core business is
 • Huisstijl
  • Van logo naar identiteit op een visitekaartje
  • Uitgenodigd met een flyer of een brochure
  • Heerlijk werken met Canva templates

Wat anderen over mij zeggen

Op een mooie dag passeerde Via Tamara ergens op social media. Ik was op zoek naar iemand om mijn verouderde website en adreskaartjes aan te passen. Al van bij ons eerste gesprek was er een klik. Tamara bezit de bijzondere gave om zeer actief en aandachtig te kunnen luisteren, om over een grote empathie en invoelingsvermogen te beschikken, om creatieve oplossingen en mogelijkheden aan te brengen, om ruimte en tijd te bieden én te bewaken, om steeds haar rust te bewaren.  

Ik had tijdens het hele proces van ontwerpen, bijsturen en uitvoeren steeds het gevoel gehoord te zijn. Er wordt met alles rekening gehouden, lettertype, kleuren, indeling en ook die bijzondere touch die ik sfeer noem. Tamara vangt op welke ENERGIE, welke sfeer je wil uitdragen met jouw website of ander ontwerp. 

Dus als je gaat voor professionaliteit met nét die sprankel meer, ben je bij Via Tamara aan het juiste adres.

Katri Johanna

Tamara heeft mijn website omgezet naar WordPress omdat ik daar zelf helemaal gek van werd. Het resultaat is vele malen mooier dan wat ik me had voorgesteld.

Ook de tips over de indeling en het gebruik van quotes, eigen foto’s en het vermelden van de opleidingen die ik volgde waren heel waardevol. Tamara luistert heel goed naar je wensen en voert die feilloos uit.

Miriam Huysmans

Lees hier onze laatste blogberichten
Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je niet aan het veranderen? Die oorbel in dat extra gaatje die je al jaar en dag draagt? Die Whatsapp of Facebook profielfoto die al eeuwig dezelfde is? Die schuif die je enkel opendoet om er iets bij te gooien, maar nooit om er iets uit te halen? Dat zijn zo...

Lees meer
Vuur

Vuur

Het mag gezegd worden: we hebben allemaal vuur nodig in ons leven. Vuur staat symbool voor fire, passie, krachtige stappen voorwaarts.  Hoe doe je dat wanneer je het gevoel hebt dat je op waakvlam staat? Dat kan namelijk wel eens het geval zijn in de winter, wanneer...

Lees meer