Sofie

 

 • technische bondgenoot
 • online tools & automatisaties
 • IT-Helpdesk sessies

Hey, ik ben Sofie Vriesacker.

Ik word blij wanneer ik dingen mag bouwen op computer, foutmeldingen kan oplossen of processen digitaliseren en automatiseren.


En omdat ik het liefst van al mijn hele dagen daarmee zou vullen, maar ook omdat ik geloof dat we elkaar moeten ondersteunen met onze talenten, is dat wat ik met mijn onderneming wil doen.


Ik wil andere ondernemers helpen meer impact maken met minder moeite door met hen mee te denken over slimme processen, tools te implementeren en foutmeldingen de wereld uit te helpen.

Sofie Vriesacker
lichtblauwe geometrische vogel
Allround technische partner voor solopreneurs
zodat de computer je leven uiteindelijk makkelijker maakt in plaats van frustraties bezorgt

Mijn aanbod voor jou

 

 • Vaste samenwerking – Urenpakket
  Bij een vaste samenwerking word ik echt je technische bondgenoot. Je koopt een aantal werkuren op voorhand aan en elke keer dat jij met vragen zit of technische hulp nodig hebt, schiet ik je zo snel mogelijk te hulp.
 • Eénmalige uitvoering – Project
  Je wil iets (op)nieuw de wereld in zetten zoals een lead magnet, een cursus of een aanbod. Maar je hebt geen tijd en/of zin om zelf alles technisch klaar te zetten, dan neem ik met veel plezier die taken van je over. En naast uitvoering ontvang je ook nog mijn technisch advies hoe dingen misschien nog beter kunnen.
 • Acuut tech probleem – IT-Helpdesk sessie
  Heb je een acuut tech probleem waar je op vastloopt? In een korte krachtige sessie van 45 minuten zet ik je terug op de rails.
  Ook handig wanneer je gewoon eens gebruik wilt maken van mijn brein.

Wat anderen over mij zeggen

Sofie is niet alleen mijn klankbord als het over het automatiseren van mijn bedrijf gaat, ze doet ook voorstellen en vooral ze doet daarna al het nodige. Superblij met mijn beslissing om haar in te schakelen in mijn bedrijf.

Tinne Vanhove

Oktine

Ik vond het een hele stap om als solopreneur hulp te vragen, maar toen ik het eindelijk deed bij Sofie had ik spijt dat ik dit niet eerder deed.
Het feit dat er iemand meedenkt en meekijkt met die dingen, is zo’n geruststelling. Geen vraag is Sofie te veel, ik krijg altijd snel een antwoord en heb het gevoel that she has my back.


En da’s echt goud waard.

Lies De Schampelaere

Fotolies

Lees hier onze laatste blogberichten
Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je niet aan het veranderen? Die oorbel in dat extra gaatje die je al jaar en dag draagt? Die Whatsapp of Facebook profielfoto die al eeuwig dezelfde is? Die schuif die je enkel opendoet om er iets bij te gooien, maar nooit om er iets uit te halen? Dat zijn zo...

Lees meer
Vuur

Vuur

Het mag gezegd worden: we hebben allemaal vuur nodig in ons leven. Vuur staat symbool voor fire, passie, krachtige stappen voorwaarts.  Hoe doe je dat wanneer je het gevoel hebt dat je op waakvlam staat? Dat kan namelijk wel eens het geval zijn in de winter, wanneer...

Lees meer