Kris Sibelle

 

 • mentor voor moedige keuzes
 • mijn Stem voor jouw projecten
 • Manifestor by Design
 • inspirator voor mens & hond

Hey jij! Mijn naam is Kris Sibelle.

Als sociaal geëngageerd en gepassioneerd wezen probeer ik op mijn unieke manier, met mijn unieke Stem, een bijdrage te leveren aan het collectief en een verschil te maken in levens. Dat doe ik door van mijn passies mijn beroep te maken, mijn talenten in te zetten voor een groter doel en mezelf steeds verder te ontwikkelen.

Ik kies voor een leven, waarin ik elke dag opnieuw de keuzes kan maken die bij me passen en waarin ik de vrijheid voel om steeds bij te sturen. Hoe beter ik mezelf op deze manier leer kennen, hoe meer ik van betekenis kan zijn voor anderen.

Mijn kernwaarden: vrijheid, persoonlijke ontwikkeling, gelijkwaardigheid, passie

Sinds 2010 help ik mensen in de omgang met hun hond. Ik focus op communicatie tussen mens en dier, het respecteren van grenzen, noden en behoeften (h)erkennen. Op mijn geheel eigen wijze breng ik zo verandering in levens.

Als voice-over en stemartiest, geef ik met mijn Stem graag mee vorm aan waardevolle projecten. 

Daarnaast moedig ik mensen aan om de keuzes te maken die beter bij hen passen, waardoor ze meer uit het leven kunnen halen. Dat doe ik als Mentor for Change met challenges en inspiratiemomenten, als Human Design mentor en als inspirator voor een leven vol moedige keuzes.

profielfoto Kris Sibelle
lichtblauwe geometrische vogel
creative living 🫧 change making 🫧 wholehearted being
Laat mij jouw cheerleader zijn om jezelf nog beter te leren kennen en jouw leven mooier te maken.

Mijn aanbod voor jou

 

 • TibeLo – Met het programma Blij aan de Lijn help ik jou en je hond op 12 weken durend pad naar meer (zelf)vertrouwen, een blij team met je hond vormen en een gelukkiger leven samen.
 • Do the Challenge, Feel the Change! Kleine challenges die je uitdagen nieuwe gewoontes aan te leren, kansen te zien en te starten met kleine stapjes.
 • StemWerk! Mijn stem doet wat met mensen en ze verdient het om gehoord te worden. Net zoals jouw projecten die gehoord en gezien mogen worden. Mijn stem voor jouw projecten? Ja, graag!
 • Duik in je Design! Leer jezelf en je design kennen. Ik help je bij de basis, zet je op weg om meer over jezelf en je energetische blauwdruk te ontdekken.
 • Manifestor Mimosa! Wil jij je gehoord, gezien en begrepen voelen?
  Sluit dan aan bij onze Manifestor circle.
Lees hier onze laatste blogberichten
Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je niet aan het veranderen? Die oorbel in dat extra gaatje die je al jaar en dag draagt? Die Whatsapp of Facebook profielfoto die al eeuwig dezelfde is? Die schuif die je enkel opendoet om er iets bij te gooien, maar nooit om er iets uit te halen? Dat zijn zo...

Lees meer
Vuur

Vuur

Het mag gezegd worden: we hebben allemaal vuur nodig in ons leven. Vuur staat symbool voor fire, passie, krachtige stappen voorwaarts.  Hoe doe je dat wanneer je het gevoel hebt dat je op waakvlam staat? Dat kan namelijk wel eens het geval zijn in de winter, wanneer...

Lees meer