Kelly

 

  • natuurlijke voedingstherapie
  • holistische geneeskunde
  • dierlijk welzijn
  • online educatie
  • bewustwording

Als gepassioneerde voedingstherapeut en natuurgeneeskundige ben ik gespecialiseerd in het welzijn van honden en katten

Mijn toewijding gaat verder dan alleen mijn eigen praktijk; ik heb het voorrecht om anderen te onderwijzen, hen te voorzien van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om zowel hun eigen huisdieren te verzorgen als om professioneel in dit veld te excelleren.

Mijn visie is er een van harmonie tussen mens en natuur, vooral als het gaat om de zorg voor onze geliefde viervoeters. Mijn missie is het bevorderen van een wereld waarin onze huisdieren gezonder en gelukkiger leven, wat uiteindelijk ook hun baasjes ten goede komt. Te vaak keren we ons tot chemische – snelle – oplossingen die meer kwaad dan goed doen. Ik streef ernaar om mensen te laten inzien dat we terug kunnen – en moeten – grijpen naar wat de natuur ons biedt. Door een nieuwe generatie van professionals en dierliefhebbers op te leiden, hoop ik deze boodschap te verspreiden en daadwerkelijke verandering te bewerkstelligen.

Ik geloof in de kracht van digitale connectie en het geschreven woord. Daarom kies ik ervoor om online te werken. Via mijn online platform deel ik kennis, bied ik mijn jaaropleiding aan en creëer ik een gemeenschap van gelijkgestemden. Elke cursus, elk artikel en elk gesprek is ontworpen om mijn missie te bevorderen: een wereld waarin natuurlijke zorg voor dieren de norm is.

Kelly Cogen
lichtblauwe geometrische vogel
Gepassioneerd door voeding en natuurgeneeskunde             voor honden en katten.
Ik help een dier op weg naar een betere gezondheid              door mijn kennis met jou te delen. 

Mijn aanbod voor jou

 

  • Jaaropleiding Voedingstherapeut voor Hond en Kat

Wat anderen over mij zeggen

Ik zou de opleiding absoluut aanraden. Ik ben onder de indruk van de hoeveelheid informatie, maar daarbij ook hoeveel het gericht is op de praktijk. Ook erg fijn dat doseringen helder worden aangegeven, wat lang niet vanzelfsprekend is in een opleiding. Een heel groot voordeel vind ik, is dat het allemaal geschreven is. Dit maakt het veel makkelijker om wat terug te zoeken. De online leeromgeving zorgt ervoor dat je in principe altijd toegang hebt tot de leerstof, al print ik zelf liever alles uit. 

Jessica

Online opleiding

Super interessant en waardevol! Alle informatie is fijn en logisch opgebouwd. Het bevat veel diepgang en is op een hele prettige en begrijpelijke manier geschreven. Ik vond het ook prettig dat er voldoende afwisseling was qua ‘droge’ theorie (formules etc.) en meer praktische informatie (hoofdstuk 5 en de opdrachten). Ik vind het heel fijn dat de opleiding vanuit een holistische visie geschreven is, waardoor er veel belangrijke factoren aan bod komen.

Pam

Online opleiding

Lees hier onze laatste blogberichten
Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je niet aan het veranderen? Die oorbel in dat extra gaatje die je al jaar en dag draagt? Die Whatsapp of Facebook profielfoto die al eeuwig dezelfde is? Die schuif die je enkel opendoet om er iets bij te gooien, maar nooit om er iets uit te halen? Dat zijn zo...

Lees meer
Vuur

Vuur

Het mag gezegd worden: we hebben allemaal vuur nodig in ons leven. Vuur staat symbool voor fire, passie, krachtige stappen voorwaarts.  Hoe doe je dat wanneer je het gevoel hebt dat je op waakvlam staat? Dat kan namelijk wel eens het geval zijn in de winter, wanneer...

Lees meer