Isabelle

 

 • rustige verbinding
 • liefdevol in eenvoud
 • schrijven als inspiratie

Hallo, ik ben Isabelle, en wil je graag op weg helpen met

(hoog) Sensitief & Soulful leven en Ondernemen.

Alles begint bij de bewustwording van je handelingen en gedachten, het overschrijden of liefdevol begrenzen en de impact hiervan op je Geluks- & Innerlijke Rust-gevoel en het al dan niet behalen van je doelen.

Tijdens een inspiratie-sessie ontdek je (al voelend en schrijvend) dat kleine haalbare aanpassingen in je dagdagelijks doen en denken reeds voor grootse veranderingen kunnen zorgen.

Je leert welke soorten grenzen er zijn, welke jouw Liefdevolle grenzen zijn en hoe je deze stapsgewijs kan integreren.

Hierdoor zal jij meer innerlijke rust ervaren waardoor er meer ruimte ontstaat … ruimte om te voelen … voelen wat je mist, wat je nodig hebt, wat je blij maakt, … maar ook meer energie zodat jij, stapje per stapje, jouw kennis kan implementeren.

Voor Soulpreneurs:

Een hoofd vol ideeën en toch ter plekke blijven trappelen.
Overspoeld door de massa waardoor je de essentie niet duidelijk krijgt.

Laat ons even invoelen, reflecteren en uitzoomen zodat jij opnieuw RUST, HELDERHEID, JOY & FLOW ervaart.

profielfoto Isabelle Cosijns
lichtblauwe geometrische vogel
Inspirator, klankbord en Accountability-partner voor Sensitieve Soulpreneurs & Gevoelsmensen.
Ontdek jouw SoulRitme, Durf liefdevol je grenzen stellen en Be-Leef meer Rust, Energie, Joy & Flow
Voel en Be-Schrijf jóuw (ondernemers)verhaal.

Mijn aanbod voor jou

Particulieren:

 • ‘Ontdek jouw Levensritme’ -traject
  • Voor alle Sensitive Souls die zichzelf willen (her)ontdekken, die willen leven vanuit hun kernwaarden, die voelen dat ze hun grenzen liefdevol willen (leren) stellen, hun emoties alle ruimte willen geven zodat ze meer innerlijke rust, vrijheid, levensvreugde en energie ervaren.
   Kortom, zij die willen leven op hun Soul-Ritme, vanuit hun essentie.

 • Dagelijkse Rust & Liefdevolle Grenzen – halve dag inspiratiesessie
  • Al wandelend en schrijvend samen onderweg
 • Be-Schrijf je Geluk – Mailtraject (voor particulieren én ondernemers)
  • Door in alle rust te schrijven geef je je brein de kans om optimaal gebruik te maken van het enorme
   creatieve oplossings- & relativeringsvermogen waar we als mens over beschikken.De methodiek van het NLP-Mail-traject (10 dagen heen en weer schrijven) zorgt ervoor dat jouw puzzelstukjes geordend worden en dat jij jouw volgende stap op jouw Gelukspad helder krijgt.
   Schrijven is bewegen en bewegen is vooruitgaan.
    

Soulpreneurs:

 • Inspiratiesessie
 • Traject ‘Sensitief Ondernemen op jouw Soul-Ritme’
  • Tijdens een traject ‘Sensitief Ondernemen op jouw SoulRitme’ ben ik graag jouw Rustbrengen, Inspirator & Accountability-partner.

Samen schrijven we jouw Ondernemersverhaal, afgestemd op jouw noden, verlangens én mogelijkheden

Wat anderen over mij zeggen

Als gevoelsmens en sensitief Ondernemer is het niet altijd makkelijk je weg te vinden op een pad dat ‘anders’ is dan wat standaard als succesvol wordt gezien (intuïtief ondernemen met ruimte voor jezelf ipv snelle resultaten boeken).  Isabelle kon me de ogen openen dat dit helemaal oké is.  Ze heeft een engelengeduld en ze neemt een persoonlijk traject op jouw ritme dan ook echt serieus.  Dit bewonder ik oprecht aan haar, authentieker als coach kan je niet zijn.  Dankjewel Isabelle om aan de zijnlijn mee te ‘cheerleaden’!

Angelica K.

Doelgericht en toch zeer warm heeft Isabelle me doorheen de sessies geleid, die me heel wat inzichten én moed hebben gegeven om de issues (waarvan ik soms het bestaan niet had gemerkt) in mijn professionele en privé concreet aan te pakken waar nodig.  Enorm verrassend hoeveel impact het heeft.  Ik voel me comfortabeler, blijer, vaak rustiger en ben zóóò tevreden de stap naar coaching te hebben gezet.

Els

Els Huart Photography

Lees hier onze laatste blogberichten
Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je niet aan het veranderen? Die oorbel in dat extra gaatje die je al jaar en dag draagt? Die Whatsapp of Facebook profielfoto die al eeuwig dezelfde is? Die schuif die je enkel opendoet om er iets bij te gooien, maar nooit om er iets uit te halen? Dat zijn zo...

Lees meer
Vuur

Vuur

Het mag gezegd worden: we hebben allemaal vuur nodig in ons leven. Vuur staat symbool voor fire, passie, krachtige stappen voorwaarts.  Hoe doe je dat wanneer je het gevoel hebt dat je op waakvlam staat? Dat kan namelijk wel eens het geval zijn in de winter, wanneer...

Lees meer