Bianca

 

  • organisatie & structuur met een snuifje kruiden
  • tech wizzard
  • magical creator

Wie ben ik? Ik ben een multi-getalenteerde entrepreneur die gepassioneerd is over het smeden van verbanden tussen mijn diverse interesses.

Ik ben jouw virtueel assistent, die je met toewijding bijstaat in het scheppen van orde, structuur, en efficiëntie in jouw werkzaamheden. Een vraag over websites of Microsoft? Ook daar word ik blij van!

Ik ben jouw voorvechter van de korte keten, gepassioneerd door lokale en duurzame oplossingen en organiseer wekelijks Buurderij bijeenkomsten en op regelmatige basis ook andere events. Dat mag je ruim nemen, gaande van marktjes, tot optredens,  van kruidenwandelingen tot teambuildingdagen…

Ik ben jouw toekomstige herboriste. Of toch bijna, die droom, daar werk ik elke dag opnieuw weer aan. De passie voor kruiden, onkruiden, bloemen en planten heeft me jarenlang geïnspireerd. Na talloze uren in de keuken te hebben doorgebracht met het creëren van zalven, balsems, crèmes en nog veel meer, werd het tijd om die passie een serieuze boost te geven en me volop toe te leggen op de opleiding.

Bianca Schoonjans
lichtblauwe geometrische vogel
De kracht van de natuur, de magie van verbinding en de technologische mogelijkheden komen samen om een harmonieus evenwicht te creëren tussen traditie en innovatie.

Mijn aanbod voor jou

 

  • Kruidenwandelingen – ontspannen in de natuur en tegelijk bijleren over wilde en vergeten kruiden. Eindigen doen we met een proevertje en een hoop tips voor in de keuken
  • IT check: heb je vragen over je website?  Zit je met een Microsoft vraag? Wil je je Microsoft toepassingen afstemmen op mekaar? Meer weten over Todo en Outlook? Plan je check in en ik zet je graag op weg.
  • Canva workshop: ontdek hoe jij ook snel met Canva zelf aan de slag kan gaan.
  • Herbal infusions: wil jij je eigen infuus samenstellen? Op maat van jouw bedrijf? Plan jouw afspraak en ik vertel je er alles over!
Lees hier onze laatste blogberichten
Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je aan het vasthouden?

Wat ben je niet aan het veranderen? Die oorbel in dat extra gaatje die je al jaar en dag draagt? Die Whatsapp of Facebook profielfoto die al eeuwig dezelfde is? Die schuif die je enkel opendoet om er iets bij te gooien, maar nooit om er iets uit te halen? Dat zijn zo...

Lees meer
Vuur

Vuur

Het mag gezegd worden: we hebben allemaal vuur nodig in ons leven. Vuur staat symbool voor fire, passie, krachtige stappen voorwaarts.  Hoe doe je dat wanneer je het gevoel hebt dat je op waakvlam staat? Dat kan namelijk wel eens het geval zijn in de winter, wanneer...

Lees meer