Het is dan ook zo dat ik dit niet alleen kan en wil doen. En dat doe ik dus ook niet.

Het idee van Het Holistisch Huis ontstond 2 jaar geleden. In gesprekken tussen Elke en ik kwamen de eerste ideetjes naar boven, het grote idee kreeg vorm, het project kreeg een naam, er werden meerdere mogelijkheden afgewogen. Maar we kwamen er niet helemaal uit hoe we dit zouden doen, hoe we het in de wereld zouden zetten. Het project werd even in sleep mode gezet.

Het project met de naam Het Holistisch Huis bleef maar terugkomen, het liet me niet los. In meditaties en visualisaties werd het me steeds meer helder dat dit project er heeft te komen. Dus ik pikte het weer op…

Intussen krijgt het team van Het Holistisch Huis stilaan vorm.

Een team dat er voor jou staat. Een team dat gelooft in het samenbrengen en inzetten van talent, een team dat durft te dromen en out-of-the-box durft te denken.

We zorgen er samen voor dat ieders talenten ingezet worden, dat zowel wij als jij kunnen bezig zijn met datgene waar ons hart ligt. Zo kunnen we samen groeien.

Op die manier zetten we een sterk collectief neer en komen de mensen met een zoekvraag op een platform terecht waar ook zij kunnen ontdekken en groeien.

Liefs,