Wel, Het Holistisch Huis kan exact dat voor jou betekenen.

Je hebt intussen wel begrepen dat je ook als social professional AAN je bedrijf hebt te werken. Het is nodig om naast je werk met cliënten ook bezig te zijn met jouw onderneming om te kunnen groeien en zo goed mogelijk er te kunnen zijn voor de mensen die jouw hulp inschakelen.

Dat vraagt niet alleen tijd van jou, maar ook kennis, budget, een bepaalde creativiteit, opvolging van admin, … Ja, je weet het inmiddels wel, hé.

Vaak zijn dat die dingen waarvan jij niet zo warm loopt en waar je wel eens hulp voor hebt in te roepen.

Wat als we met Het Holistisch Huis ervoor kunnen zorgen dat jij op heel wat gebieden ontzorgd wordt, maar ook eenvoudig en snel geholpen kan worden op al die verschillende gebieden?

Klinkt goed, toch? Dat denken wij dus ook!

Dus stel je eens voor:

  • dat we vanuit Het Holistisch Huis ervoor kunnen zorgen dat jij niet meer vastloopt met het maken en updaten van je website.
  • dat je niet meer hoeft bezig te zijn met het opzetten van een webshop en alle nodige tools en links die er daarvoor te leggen vallen.
  • dat je gebruik kan maken van een bestaand leer- en verbindplatform waar al een publiek aanwezig is dat mogelijks in jouw aanbod geïnteresseerd is.
  • dat je je online cursussen niet zelf in een leerplatform hoeft te zetten.
  • dat je events kan organiseren en tickets verkopen via de collectieve website, zodat je ook dat niet allemaal zelf hoeft te regelen.

Zeg nu zelf, dat zou toch een hulp zijn? (En weet dat dit nog maar een fractie is van de mogelijkheden die we je kunnen bieden.)

Met al deze zaken, die jou ongetwijfeld bekend voorkomen, hoef je dat zelf niet meer bezig te zijn. Jij kan en mag je helemaal focussen op datgene waarin jij zo sterk bent: mensen.

Wij zorgen er als team voor dat jij volledig in je kracht kan staan voor jouw mensen.

Wij zijn er voor jou.

Liefs,