Lief voor je Lijf

Lief voor je Lijf

van 15 tot en met 22 februari

Locatie: online

 

Ik heb heel lang gekeken naar mijn lichaam als een transportmiddel om me van a naar b te brengen, van het ene doel naar het andere. Ik keek door een bepaalde bril naar mijn lichaam en laat me even zeggen, die bril was niet bepaald rooskleurig. Maar door de afgelopen jaren vaker stil te staan bij mijn lichaam heb ik leren zien wat zij eigenlijk allemaal voor me doet. En wat ik voor haar kan doen.

Vorige week had ik veel gesprekken over de relatie tussen je levensstijl en je gezondheid (je lichaam). Dat de keuze die je dagelijks maakt een impact heeft op jouw lichaam, jouw gezondheid. En dat veel ziektes afgeleid kunnen worden van jouw levensstijl. Natuurlijk niet allemaal. Dat deed me denken over de keuzes die ik dagelijks maak en welke impact deze hebben op mijn lichaam. En hoe ik wel weet wat goed is voor mijn lichaam maar ik toch bewust kies voor dingen die niet zo gezond zijn.

Omdat 2024 voor mij staat voor reflecteren, wou ik in Februari (de maand van de liefde) een reflectiereis maken, genaamd “Lief voor je Lijf”.

8 dagen stil staan bij wat ik doe om mijn lichaam te ondersteunen, om te ontdekken wat werkt en wat niet, om een stappenplan op te maken om hier verandering in te brengen.

Maar ik doe niet graag dingen alleen en wil ik jou graag uitnodigen om met mij mee op reis te gaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

8 dagen lang, van 15 tot en met 22 februari stuur ik jou een mail. Een mail met een update van mijn proces, vragen die ik mezelf stel om te reflecteren en een kleine opdracht om die dag te doen.

Kleine reminders om bewust bezig te zijn met ons lichaam, om lief te zijn voor ons lijf. En natuurlijk hoor ik graag jouw bevindingen, ervaringen, verhalen, … Want wat werkt voor mij werkt daarom niet voor jou en ik hoor heel graag wat jij eruit hebt kunnen halen.

Omdat het mijn eerste keer is dat ik dit organiseer, hoef je niets te betalen. Ik ben enkel geïnteresseerd in jouw visie, jouw relatie met je lichaam en wat jij wil doen om lief te zijn voor je lijf.

 

Inschrijven kan hieronder. 


Liefs,

Maartje

Toch niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Blijf op de hoogte van toekomstige events via onze nieuwsbrief of maak een afspraak met eéén van onze bewoners